Светещи реклами

Касетите са най-масово използвания вариант за светещи реклами. Изработват се от ПВЦ, плексиглас, алуминиеви профили, алуминиева ламарина, метални профили и т.н. За по-големите касети се изработва носеща конструкция от метал. Могат да бъдат със стандартни размери или с произволни такива. Формата на касетите може да е също произволна. За носител на визията се използва обикновено плексиглас, вералит, кополиестер или винил. Изображението може да бъде отпечатано на фолио или на винила, или изрязано от фолиа със съответните цветове, или комбинирано и апликирано върху касетата. За осветяване на касетата са възможни няколко варианта - неон, луминесцентни лампи или LED (светодиодни модули).
          Предлагаме пълен цикъл на обслужване. От Вас се иска само да споделите идеята си и екипът ни ще се заеме с предварителния дизайн. Практика за нашата агенция е да предлагаме няколко различни визии, докато клиентът избере най-подходящата за бизнеса си. Заемаме се с целият процес по изготвяне на рекламата. Светещите реклами са един класически начин за външна и вътрешна реклама, с активно послание към клиента през деня и нощта.
          Светещи реклами - изработени по индивидуален проект с конкретни размери, и технически параметри. Те нямат ограничения в дизайна, контурната форма и габаритният размер.
          За лице може да се използват: плексиглас, “винил”, поликарбонат, “вералит” и др.
          За страни и гръб: алуминиев профил и ламарина, алуминиев композитен панел /еталбонд/, PVC профил или плоскост, поцинкована ламарина, както и неръждавейка.
          За осветление: светодиодни модули , неон или луминисцентни лампи.
          Светещите реклами с по-големи размери се изграждат с вградена носеща метална конструкция.
          Избора на материал, конструкция и технология за производство се съобразяват с техническите изисквания и желанията на клиента.
          Изработката на светещите реклами включвa следните етапи: заснемане и вземане на размери, избор на типа светеща реклама със съответна конструкция и материал,  проектиране, изработка и монтаж на място.

Log in or create an account